Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Lehen mailako haragia

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Lehen mailako haragia
Zer behar da xerra perfektua parrillan prestatzeko, pieza perfektu bat erretzeko eta hanburgesa perfektua prestatzeko, baita ebaketa bakoitzetik eta, kasu batzuetan, arraza desberdinetatik onena ateratzeko ere. Argibideak baino ez dira, ez arauak. Bere plateretan arraza garbiko txahal-pieza on bat, modu estentsiboan hazitakoa, erabiltzeko aholkuak ematen ditu. 160 errezeta, batzuk klasikoak, munduko hainbat txokotakoak, eta beste batzuk, esklusiboak, egilearen koadernotik zuzenean, txahalkiaren maisu batetik. Richard H. Turner 352 orr. 20 x 25,5 cm Cartoné Errezetei buruzko kapituluetan, abeltzain gehienek hartu beharreko hazkuntza azkarreko egungo metodoei buruzko informazioa aurkituko duzu, eta horrek ondorioak izango ditu gure ahosabaian eta baita osasunean ere. Ziklo suntsitzaile batean, haragiaren eskariak abeltzaintza intentsiboa sustatzen du, eta horrek, aldi berean, haragia merkea izatea eta gehiegi kontsumitzea eragiten du. Ziklo honek ez dio inori mesederik egiten, ezta osasunari ere. Liburu honetan erosketa zentzudunak defendatzen dira: kantitate txikiagoa baina kalitate hobekoa, abeltzainek hazitako txahalen haragia, beren lana serio hartzen dutenak. Abeltzaintza intentsiboko haragia saihesteko modu bat askoz selektiboagoa izatea da erosten den establezimenduekin. Angus arrazatik white parkeraino doan ospakizun-istorioa da hau, eta arrazoi onak daude txahala bilatu, erosi eta prestatzeko, abeltzainari, animaliari eta haren urdailari zor zaien errespetuarekin. Edukia Mark Schatzkerren hitzaurrea 6 Sarrera 8 Osagaiak 10 Bistecs 12 Arrazak 66 Hanburgesak 76 Hazkuntza 98 Parrillan 102 Elikadura 128 Gordina eta ondua 130 Sakrifizioa 170 Frita 172 Piezak zintzilikatzea 194 Ketua 196 Zatikatzea 214 Estofada 218 Haragia erostea 294 Labean 296 Abelburuak eta ingurua 318 Errea 320 Osasuna eta txahala 346 Egilea Richard H. Turner chef, harakin, zaharberritzaile eta sukaldaritzako gaiei buruzko idazlea da, eta bere lanagatik sari handia jaso du. Roux anaiekin, Pierre Koffmanekin eta Marco Pierre Whiterekin hezia, Londresko sukaldaritza eszenan agertzen da, Pitt Cue Co., Hawksmoor, Foxlow eta askoz gehiago. Harakin independentea da eta kalitate onenaren Britainia Handiko haragi-hornitzailea, baita hogei jatetxe arrakastatsutik gorako sukaldaritza-aholkularia ere. Mark Schatzkerren hitzaurrea.