Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Benetako janariaren sukaldea
18,90 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Benetako janariaren sukaldea
Carlos Riosek milaka pertsona Matrixetik atera eta Realfooding mugimenduan izena ematea lortu du, ultraprozesatuen kontsumoa behin betiko kentzeko eta benetako janaria berriro jateko. Liburu honetan, egileak azalduko digu zein diren realfooder baten elikadura-ereduak, zer aldaketa egin behar dituen bere bizitzan produktu osasungaitzetatik produktu osasungarrietara igarotzeko, eta zer mito baztertu behar diren sukaldaritza realfooderraren inguruan. Era berean, elikagaiak modu osasuntsuan prestatzeko erabili behar ditugun sukaldaritza-teknikak erakutsiko dizkigu, zein oinarrizko tresna ezagutu behar ditugun eta dieta osasuntsu eta orekatu bat jarraitzeko gure jakiak beti zer eduki behar duen. Bigarren zatian, liburuak 100 errezeta berri baino gehiago aurkezten dizkigu: entsaladak, zopak, lekaleak, zerealak, arrautzak, haragiak eta arrainak, ogiak eta saltsak. Horiek guztiak nutrizio-aholku eta -informazioarekin. Azken batean, sukaldaritzan benetako janaria, bai realfooder-ek bai oraindik ez direnek aurkituko dute nola jarraitu dieta osasuntsu bat ultraprozesaturik gabe, hatzak zurrupatzeko. Carlos Riosek, Realfooding mugimenduarekin sareak irauli dituen dietista-nutrizionistak eta Come comida real bestseller-aren egileak, 140.000 ale baino gehiago salduta, realfooder-etarako errezeta liburu berri bat proposatzen digu David Guibert sukaldariaren eskutik. Azken eguneratzea: 2020/08/25 304 orrialde Hizkuntza: Euskara Formatua: 18 x 23 zm.