Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Turroia ardi latxaren esnearekin
15,00 €

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Turroia ardi latxaren esnearekin
Rafa Gorrotxategiren Latxa Ardi Esnedun Turroiak, goxo-goxo egoteaz gain, 2 sari nagusi lortu ditu: Great Taste 2020 Saria: bi izar Txokolate awards 2020 Nazioarteko Saria: Brontzea Osagaiak: Txokolate estaldura (azukrea, kakao gantza, esne oso hautsa, kakao orea, laktosa, esne gaingabetua, soja lezitina, banilla usain naturala), almendra eta azukre pralina, txokolate eztidun esnea ( % 21) (azukrea, kakao gurina, esne osoa hauts, kakao pasta, ezti hautsa % 1,5 (eztia, maltodex○ letxoa, soja lekitina, banilla aroma naturala), almendra krokantia (almendra, azukrea), ardi lata esne nata Arrautza-arrastoak eta oskol-fruituak izan ditzake. Zergatik Rafa Gorrotxategi? Gorrotxategi familiako hirugarren belaunaldia da Rafa Gorrotxategi. Haurtzarotik labeen eta pastel-mahuken artean bizi izan da. 24 urte zituela, Jose Mari Gorrotxategi aitarekin lantegian ukondoz lan egiten zuen, eta gozogintza eta txokolategintzako hainbat ikastaro egin zituen Alemanian, Frantzian eta Espainian. Ospe handiko gozotegi anitzetan trebatu zen, eta horien artean daude Pastelgintzan eta Txokolategintzan munduko onenetako hiru: Antonio Escribá (El Mago del Chocolate) Bartzelonan, Robert Linxe (Maison du Chocolat) Parisen eta Paco Torreblancaren Totel gozotegia Eldan (Alacant). 1993. urteaz geroztik, gozotegiko lantegi txikiaren agintea hartu zuen, familiaren urratsei jarraituz, tradizioan eta artisautzan. 2016an abentura berri bati ekin zion, Rafa Gorrotxategi 1680 enpresa sortuz. Rafa Gorrotxategiren apustu berri hau aurrerapauso bat da kalitatean eta berrikuntzan. Artisau-gozogintza goi mailako gastronomiara eraman nahi duten produktu eta uztarketa berriekin harrituko gaitu. Rafa Gorrotxategik gozatu egiten du inguruko guztiei bere esperientziak eta ezagutzak ezagutarazten, eta gastronomiaren mundua hobetzeko proposamen guztietan parte hartzen du. Rafa Gorrotxategi ere bada: Tolosako Babarrunaren Kofradiaren Sortzailea, Oñatiko Txokolatearen Klaxk Kofradiaren Sortzailea, Gasteizko Andre Maria Zuriaren Kofradiaren Kofradea, 1613an Cererosek sortua, Bilboko Txokolatearen Lagunen Ohorezko Kofradea eta, azkenik, Gastronomiaren Euskal Kofradiaren Ohorezko Kofradia. Bestalde, kakaoaren eta txokolatearen historiari buruzko hitzaldiak ematen ditu, eta gozogintzako ikastaro bat eman zien Gasteizko Gamarrako Eskolako irakasleei. «Txokolatea» filma egin du, eta zuzendaria, protagonista eta ekoizlea izan da. Tolosa Gourmeten ordezkaria da. Azkenik, Rafak urteak daramatza erakusten goi mailako txokolategiak ez duela misteriorik berarentzat, eta orain goi mailako gozotegiak ere ez.