text.skipToContent text.skipToNavigation

Txokolatea % 100 BLANXART kakaoa (75 g.)

Kopurua
Txokolatea % 100 BLANXART kakaoa (75 g.)
4,50 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Txokolatea % 100 BLANXART kakaoa (75 g.)

Kakao ekologikoaren pasta % 100 kakaoa (Peru), Alto Piura eskualdekoa. Blanxart espezialitatea da, kakao-portzentaje handiena duena, eta purutasuna du ezaugarri. Criollo barietateko kakao finarekin egina. Nabarmentzeko modukoa da nota zitriko handia duelako, landare- eta lur-ñabardurekin batera. Jatorri bakarreko kakaoa duten txokolateak sortzen ditu Blanxartek, errezeta bakoitzaren berezitasuna indartzeko. Bean to bar prozesuari jarraituz, Blanxartek prozesu osoa kontrolatzen du: kakaoa landaketa txikietan hautatzetik, su motelean txigortutako artisaua gure instalazioetan, txokolatezko tableta ontziratzeraino. Dastaketa oharra: Nota zitriko bizia landare- eta lur-ñabardurekin batera. Fruitu lehorren nota leunak, kakaoaren emaitza indartsuarekin konbinatuta. Erabiltzeko modua Honako ordena hau gomendatzen da tableta honen nortasun osoaz gozatzeko: Behatu kolorea eta distira. Usaindu eta lehen ñabardurak detektatu. Harrapa ezazu eta kirrinka garbi bat entzun. Garbitu eta aromak osorik identifikatu. Azaleko fruituen, esnearen eta sojaren arrastoak izan ditzake. Leku fresko eta lehorrean kontserbatzea gomendatzen da, 15 eta 21ºC artean. Produktuaren ezaugarriak direla-eta, ahal bada, hozkailua saihestu. Txokolate beltzak 2 urteko balio-bizitza du fabrikatzen denetik. Kakao-osagaiak*. Kakaoa % 100 gutxienez. (*) Nekazaritza ekologikokoa. ES-ECO-019-CT ziurtagiria EB ez den nekazaritza

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen