Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
500 gr garbantzu lodi

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago 500 gr garbantzu lodi
Erdal garbantzu potolo hau plater hotz zein beroetan gustatzen zaigu. Gainera, nutrizio-aldetik oso aberatsa da, ekartzen dizkigun onura guztiengatik. Garbantzu hau bere zapore harrigarriagatik eta testura samurragatik nabarmentzen da. Jatorria: Salamanca Erabilera: Neguko platerak, gisatuak edo egosiak egiteko zein entsalada hotzak edo barazkiak dituzten platerak egiteko aproposa da. Propietateak: Balio nutritibo handia eta xurgapen geldoko karbohidrato ugari, proteina, mineral, burdina eta zuntz ugari dituzte eta koipe saturatuetan pobreak dira. Egosketa: 10-12 orduko erregosi-denbora Presio-eltzean egosteko denbora: 55-65 min (ur gogorrak) eta 45-55 min (ur bigunak). Egoste-denbora kazolan, 3h-3h 30 minutu (ur gogorrak) eta 2h 45min-3h (ur bigunak). Kontserbazioa: Leku freskoa, lehorra eta argiaren eraginpean ez dagoena.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen