Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
JOSELITO solomoa, hutsean ontziratutako pieza (pisua: 1-1,1 kg)

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago JOSELITO solomoa, hutsean ontziratutako pieza (pisua: 1-1,1 kg)
Solomo JOSELITO, hutsean ontziratutako pieza Lomo Joselito Joselitoren txabolako txerrietatik dator. Neguko hilabeteetan egiten da. Lomo Joselitoko kanabera egur-tximinia naturaletan murgiltzen da, eta, ondoren, Joselitoko lehortegietan 6 hilabete baino gehiagoko sendaketa-prozesu natural bat igarotzen du. Solomoko kanaberak hainbat tonalitatetako itxura gorrixka du, hasi aran gorri bizitik eta karmin itzalira arte, zeina konbinatzen baita gantz fineko erribetatzeak ematen duen zukutasun-zeinu argiarekin; lerro zuri horiek nahastu egiten dira, zapore itzeleko eta usain fragranteko pieza bat sortzeko. Elikagai guztiz naturala da, kontserbagarririk eta gehigarririk gabea, eta osasuna emango dio dieta osasuntsu eta orekatu bati, proteina-balio handia baitu. DASTATZE NOTA SOLOMO JOSELITO Usain bizi eta gozoa, piperrautsezko distira finez ñabartutako tonu freskokoa, zelai berdera eramaten gaituztena, eta poliki-poliki lehortegi naturaletako sendaketa-prozesu batez aberastua. Bere testura, maitekorra eta leuna hozkadan, kremositatearen, zukutasunaren eta samurtasun dotorearen arteko konbinazio perfektua da. Bere zaporearen hasierako eztanda oparoa da, ahosabaia modu sotil eta oso batean laztandu arte, jarraitutasuna ematera bultzatzen duena. Ikatz- eta egur-tximinia naturaletan keztatzea eta lehortegi naturaletan ontzea. Hauek dira Lomo Joselitoko kanaberaren osagaiak: txerri-solomoa, piperrautsa, itsas gatza, baratxuria eta azukrea. SENDATZEA 6 hilabeteko sendatze naturala. La Caña de Lomo Joselito leku fresko eta lehor batean kontserbatu behar da. PRESTAKETA Solomo Joselito 24 orduko kanabera atera behar da poltsatik. Lomo Joselitoko kanaberaren zaporea eta aroma hobetzeko, 20 eta 25 ºC arteko giro-tenperaturan zerbitzatu behar da. NUTRIZIO-BALIOAK* 100 g produktuko batez besteko balioak Balio energetikoa (KJ/Kcal) 1.326 KJ/317 KcalProteina (g) 38,8 gKarbohidrato g horietatik (g) 1,2 gGantz 18 g horietatikSaturatuak5,8 g Monoinsaturatuak10,4 gPoliinsaturatuak1,8 gElikagai-zuntza (g) 0 gGatza (g) 3,5 g* Artisau-elaborazioagatik eta piezek gantz gehiago edo gutxiago iragazteagatik, deskribatutakoekiko desbideratzeren bat duten balioak hauteman daitezke.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen