Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Kaitxoko Gaia etxaldeko kafetegia (Honduras)

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Itzuli
doan Produktu honen doako itzulketa bermatzen dugu
Informazio gehiago Kaitxoko Gaia etxaldeko kafetegia (Honduras)
Hondurasko jatorrizko kafea, zapore bakarrekoa, panelazko notekin, mertxikarekin eta aran gorriekin. Jatorria: Honduras. Eskualdea: Talgua, Lempira. Ekoizlea: Bernard Ornilla, bilbotarra. Barietatea: Katuai horia eta katuai gorria. Tipo de Tueste: Medio de Altura de cultivo: 1650m Notas de Cata: Panela, Melokotón y Ciruelas Rojas Tipo: Lavado A Honduras se le cataloga como un paraíso, con sus islas bañadas por el Caribe de aguas cristalinas y arena blanca. Baina, filmeko edo telebista-saioko paisaia horretatik urrun, aukeraz betetako herrialde bat dago. Bitxia dirudi, Latinoamerikako txokorik pobreenetako bat izanik, iraunkortasunaz eta bidezko ekoizpenaz arduratzea. Baina bai, biztanleria gehiena nekazaritza eta abeltzaintzako jardueretan aritzen da, bai eta merkataritzan, manufakturetan eta finantzetan ere. Hori oso ondo daki Bernard Ornillak. Bilbotarra duela urte batzuk joan zen hara, bidezko kontsumoaren aldeko erakundeen bila, eta ildo bereko ekoizleei lagunduko diete. Hainbeste gustatu zitzaion aholkulari lana eta proiektua, non bere kafe eta ezti etxaldea erosi zuen. Bernard kafe biologikoaren ekoizlea da 2012tik, eta kalitatearen aldeko apustua egin zuen, Catuai edo Bourbon bezalako barietateekin kantitatearen alde egin beharrean. Finkaren altuerak eta Celaque parke nazionaletik gertu egoteak zapore paregabeak lortzeko aukera ematen dute. Bernardek kafe garbitu, melatu eta naturala prozesatzen du. Bere kafea mikrolote gisa esportatzen da Belgika, Espainia, Frantzia eta AEBetako txigortzaile txikietara.