text.skipToContent text.skipToNavigation

Ca N 'Estruc BI Xarel • lo 2024 SIN SULFITOS

Kopurua
Ca N 'Estruc BI Xarel • lo 2024 SIN SULFITOS
35,00 €
Gutxi gorabehera 48/72 ordu balioduneko entrega.

Doako bidalketa

Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua

Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea

doan denda berdineko artikuluetarako

Informazio gehiago Ca N 'Estruc BI Xarel • lo 2024 SIN SULFITOS

Ca N 'Estruc BI xarel · lo 2024 Ca N' Estruc BI oso ekoizpen mugatuko ardoen bilduma bat da, Anna Martík 2014tik Ca N 'Estruc-en egiten duena. Bere/BI/Xarel · 2024a 70 urtetik gorako anduietatik jaio zen, Montserrateko mendiaren magaletan biodinamikan landutako legarrezko eta buztin gorriko lurzoruetan landatuta. Larruekin beratze labur bat egin ondoren, muztioa 1.700 litroko hormigoizko arrautza batean hartzitu zen, eta han egon zen sei hilabetez, liak ukitzen. Botilatzea grabitatearen arabera egin zen, iragazi, argitu eta gehigarririk gabe. Ez da inoiz sulfitorik gehitu. Soilik 2.133 botila, Ca N 'Estruc lehenengo botilen jatorrizko diseinua berrinterpretatzen duen etiketa batekin. Egilea: Ca N 'Estruc Color: Blanco Herrialdea: Espainia Formatua: 75 cl DO/Eremua: Katalunia Alkohol gradua: 11.5 Barietatea: Xarel · Lo Bodega Ca N' Estruc Ca N 'Estruc familia finka bat da, leku paregabe batean kokatua, Montserrat mendiaren azpian, Esparreguerako udalerrian (Bartzelonatik gertu). Upeltegia inguruko zaharrenetakoa da, eta 1574tik dago dokumentatuta. Izan ere, 2024. urtea bere 450. urteurrenaren ospakizuna izan zen. 1960. urtera arte, finkaren jarduera bi jarduera tradizionaletan oinarritzen zen: nekazaritzan eta abeltzaintzan. Hala ere, 80ko hamarkadan, Siscu Martík, finkaren oinordeko eta egungo jabeak, ekoizpenak birbideratzea erabaki zuen, eta mahastizaintzan eta ardoaren elaborazioan soilik aritzea. Ca N 'Estruc Kataluniako Aldizkari Ofizialean erregistratutako lehen upategia izan zen, 1999an sortua. Gaur egun, inguru berezi honetan 22 hektarea mahasti landatzen dira, mendi magiko honen babespean, eta bertatik ardo gazte eta onduen gama osoak egiten dira. Landaketak eguzki-esposizioa optimizatzera bideratuta daude. Altzairu herdoilgaitzezko depositu txikiak erabiliz, lote desberdinak egin daitezke mahasti bakoitzaren arabera, barietatearen eta adinaren arabera. Ontze-prozesurako, batez ere, hainbat tonatako haritz frantsesezko foudreak erabiltzen dira. Bere ardoak 4 gamatan banatzen dira: Ca N 'Estruc (zuria, gorria eta beltza), Idoia (zuria eta beltza), El Equilibrista (zuria, beltza, garnatxa eta erreserba) eta ardo naturalen gama (BI/BI). Zehazki, Anna Martík, Siscu Martíren alabak, 2014tik egiten duen ekoizpen mugatuko ardo-bilduma da. Mahatsak biodinamikan landatutako hainbat lursailetatik datoz.

Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen