Pasatu sagua irudiaren gainetik zooma egiteko
Ogasuna Monasterioa Erreserba Berezia 2018

Doako bidalketa
Eskaera doan bidaltzen dizugu etxera, produktuen eta saltokien mugarik gabe

Aukeratu entrega ordua
Aukeratu zure eskaera entregatzeko ordutegi bitartea

Dendan jasotzea
doan denda berdineko artikuluetarako
Informazio gehiago Ogasuna Monasterioa Erreserba Berezia 2018
Mahats-bilketa eskuz egiten da, eta mahatsak kaxa txikietan garraiatzen dira kalterik ez izateko. Upeltegian, mahats-mordoak eskuz aukeratzen dira, zuritu egiten dira eta legamia autoktonoekin hartzitzen dira 28 eta 32ºC arteko tenperatura kontrolatuetan. Hartziduraren ondoren, beratze luze bat egiten da, taninoen erauzketa maximizatzeko. Hartzidura malolaktikoa haritz frantsesezko Allier upeletan egiten da, eta hiru hilean behin ontzi-aldaketa erregularrak egiten dira. Zahartzea 29 hilabetez hedatzen da Frantziako Allier haritzezko upeletan; horietatik % 60 berriak dira eta % 40k bi urteko erabilera dute. Aldi horren ondoren, ardoa argitu eta botilaratu egiten da, eta gutxienez merkaturatu baino 12 hilabete lehenago pausatzen da bertan. Ogasuna Monasterioa Erreserba Berezia fruta-arbola bat da, upeletik pasatze delikatua duena eta zaintza-gaitasun nabarmena duena. Bere terroir bakarra, kareharrizko lurzoruz osatua, hegoalderako orientazio perfektua eta mikroklima ezin hobea, kalitate bikainean laguntzen du.
Produktu honen izaera dela eta, itzulketak ez dira onartzen